Shop Forum More Submit  Join Login
×
PuiuCristian :iconpuiucristian: a avut o initiativa care cred ca poate fi votata ca initiativa anului si imi aduce aminte de initiativa defunctului club Eyes-on-you - "harta deviantului roman".

Aici chriissis.com/index.php?_cu=de… sunt listati peste 2.000 de devianti romani, "organizati" pe orase. Astfel am descoperit si noi multi devianti din Braila de care nu stiam si care nu faceau parte din club.

Pana in acest moment, au raspuns invitatiei noastre de a intra in club deviantii: :iconabnegative: :iconpaperdol: :iconirinarici: :icondjiceball: :iconicecube-molecule: :iconspindelero: :iconlistening2starz: :iconaibfinna: :iconmrblind: :iconscreamwiththecolours: :iconviolentwilight: :iconevaccc: :iconamma-lirio: :iconalecs18: :icondrajle: :iconallencooper: :iconfunckylicioos: :iconcoldtemptation: :iconm00nzone: :iconinsideglamour: :icondjcerebral: :iconadelinneamph: :iconrosoxan: :icontwisted3mind: :iconkanderis:  :iconblack-blue-contrast: :iconfashi0nprincess: si inca mai speram la alte raspunsuri pozitive la invitatiile noastre.

Sa le uram un bun venit noilor membri, care se alatura celorlalti membri ai clubului.

Toate cele bune si spor la "deviat"!


:star: Clubul orasului Braila
Reguli
Membri si cluburi afiliate
:wave: Salutare din nou!

Anunt!
:iconbucuresticlub: BucurestiClub a facut o schimbare la regulile de submission si accepta deviatii si de la devianti din alte orase. Pentru mai multe informatii accesati pagina clubului.

_______________________________________________________________

Salutare la toata lumea!
Ne cerem scuze pentru pauza lunga in activitatea clubului, acum am revenit in forta, speram ca nu ne-ati uitat si asteptam lucrarile voastre pentru postare!:star: Clubul orasului Braila
Reguli
Membri si cluburi afiliate
:star: Inscrieri pentru Workshopul de film Let's Go Digital!
In luna iunie a acestui an se organizeaza a 6-a editie a atelierului de film Let's Go Digital!, sub umbrela TIFF. Atelierul va avea loc in Cluj, concomitent cu festivalul: 30 mai – 8 iunie.
Workshopul se adreseaza tinerilor din toata tara, cu varste cuprinse intre 14 si 18 ani. Timp de 10 zile, participantii Let's Go Digital! au ocazia sa cunoasca bazele creatiei cinematografice din interior. Tinerii sunt asistati in permanenta de 5 tutori, profesionisti activi din cinematografia romaneasca, au ocazia sa lucreze cu  echipament tehnic de ultima generatie, sa intalneasca invitatii festivalului, sa vizioneze filmele din selectia oficiala iar la final sa-si prezinte propriile creatii in fata publicului de la Cluj. Termenul limita pentru primirea aplicatiilor este data de 15 mai 2008. Mai multe informatii despre workshop precum si conditiile de inscriere se gasesc pe site-ul  TIFF

Stire preluata de pe site-ul hotnews.ro:  Inscrieri pentru workshopul e film Let's Go Digital!


:star: Nu uitati! Clubul Sibiu-Club organizeaza un concurs cu tema "Spring Stole My Heart" Se poate participa cu fotografii si fotomanipulari. Perioada de inscriere este de 6 aprilie - 6 mai, deadline-ul de apropie. Pentru mai multe detalii intrati pe pagina clubului Sibiu-Club.


:star: Clubul orasului Braila
Reguli
Membri si cluburi afiliate
:star: Selectie din evenimentele lunii aprilie :star:

:star-empty: Soarele nu a apus - expozitie documentara; cu ocazia aniversarii a 150 de ani de al nasterea prozatorului, dramaturgului si gazetarului Barbu Stefanescu Delavrancea
Data: 11.04.2008
Loc: Braila, Biblioteca Judeteana Panait Istrati

:star-empty: Saptamana cartii si drepturilor de autor - expozitii, vizionari, lansari de carte
Data: 21.04.2008 - 26.04.2008
Loc: Braila, Biblioteca Judeteana Panait Istrati

:star-empty: Festivalul National de literatura; Panait Istrati
Data: 28.04.2008 - 30.04.2008
Loc: Braila, Biblioteca Judeteana Panait Istrati

:star-empty: Saptamana cartii pentru copii - medalioane literare, vizionari, activitati ludice
Data: 31.03.2008 - 06.04.2008
Loc: Braila, Biblioteca Judeteana Panait Istrati, Sectia pentru Copii si Tineret


:star: Linkuri:
Scurt istoric al orasului Braila
Lista completa a evenimentelor - Aprilie 2008
:star: Alte anunturi :star:

:star-empty: Clubul Sibiu-Club organizeaza un concurs cu tema "Spring Stole My Heart" Se poate participa cu fotografii si fotomanipulari. Perioada de inscriere este de 6 aprilie - 6 mai, castigatorii primind subscriptii. Pentru mai multe detalii intrati pe pagina clubului Sibiu-Club


:star: Clubul orasului Braila
Reguli
Membri si cluburi afiliate
:star: Nu am reusit sa adunam prea multe evenimente care ar putea prezenta interes pentru luna aceasta. Dar e martie, a venit primavara, a venit vremea sa ne dezmortim la soare si sa uitam de iarna. O vreme tocmai buna pentru regasit inspiratie, prin urmare asteptam note-uri cu lucrarile voastre.

:star-empty: Impresii de călătorie – Expozitie personala de pictura Teodora Cristina Pascu
Data: 20.03.2008
Loc: Braila, Biblioteca Judeteana Panait Istrati

:star-empty: 45 de ani de la lansarea primului album Beatles - auditii si documentare
Data: 21.03.2008
Loc: Braila, Biblioteca Judeteana Panait Istrati, Mediateca

:star-empty: Expoziţia „ Violon D" Ingres
Data: 29.03.2008
Loc: Braila, Galeriile de Artă

:star-empty: Poetul necuvintelor Nichita – expozitie
Data: 30.03.2008
Loc: Braila, Biblioteca Judeteana Panait Istrati


:star: Linkuri:
Scurt istoric al orasului Braila
Lista completa a evenimentelor - Martie 2008
:star: Se vorbeste mult despre anul 2008 in Braila: un festival de muzica usoara, unul de muzica populara, si unul de teatru, toate internationale si un Master classes oferit de Mariana Nicolesco in luna iulie.

:star-empty: In perioada 16 - 18 mai, se vor infrunta cele mai bune voci de muzica atit din Romania, cit si din Europa la festivalul "George Grigoriu".

:star-empty: In iulie, la Braila se va desfasura o noua editie a Master Classes oferit de soprana Mariana Nicolesco. Timp de zece zile, cele mai bune voci ale muzicii lirice din tara si lume se vor perfectiona sub supravegherea si indrumarea Marianei Nicolesco. La final acestia vor oferi un spectacol brailenilor iubitori ai muzicii lirice.

:star-empty: La inceputul lunii august, este planificata cea de-a doua editie a Festivalului International de Muzica Populara "Cintecul de dragoste de-a lungul Dunarii". Concursul se va dezvolta si vor fi invitati participanti din localitatile aflate de-a lungul Dunarii de la izvoare pina la varsare.

:star-empty: In luna septembrie, in perioada 9 - 17, se va derula cea de-a III-a editie a Festivalului de teatru "Zile si nopti de teatru european la Braila". Noutatea acestui an va fi organizarea de spectacole in spatii neconventionale, in aer liber. Spectacolele clasice se vor juca in sala Mare, vor fi prezentate si spectacole pentru sala Studio, dar si spectacole in Clubul festivalului.

:star: Speram ca toate acestea sa reprezinte motive in plus de iesit in oras in anul acesta, dar si tot atatea motive pentru membrii clubului din afara Brailei sa vina in vizita.

Daca aveti completari la cele de mai sus sau daca aveti alte informatii de interes, va asteptam cu draga inima.


:star: Clubul orasului Braila
Reguli
Membri si cluburi afiliate
:star: Cu putina intarziere, am reusit sa aflam evenimentele culturale de potential interes pentru voi, care se vor petrece in luna februarie in Braila.

:star-empty: Expozitie de pictura: Andreea Dache
Data: 21.02.2008
Loc: Braila, Biblioteca Judeteana Panait Istrati

:star-empty: Ziua francofoniei
Data: 22.02.2008
Loc: Braila, Biblioteca Judeteana Panait Istrati, Sectia pentru copii si tineret

:star-empty: Expozitie documentara Bogdan Petriceicu Hasdeu - spirit enciclopedic al culturii romane
Data: 26.02.2008
Loc: Braila, Biblioteca Judeteana Panait Istrati

:star-empty: Lansare de carte “Literatura romana contemporana“, Editura Paralela 45
Data: 29.02.2008
Loc: Braila, Biblioteca Judeteana Panait Istrati

:star-empty: Expozitie de pictura “Inspiratie cu fluturi” autor Diana Paraschiv
Data: 05.02.2007 - 28.02.2008
Loc: Braila, Biblioteca Judeteana Panait Istrati


:star: Linkuri:
Scurt istoric al orasului Braila
Lista completa a evenimentelor - Februarie 2008


Daca aveti completari la cele de mai sus sau daca aveti alte informatii de interes, va asteptam cu draga inima.


:star: Clubul orasului Braila
Reguli
Membri si cluburi afiliate
:spotlight-left: In data de 20 ianuarie se implinesc 640 de ani de la prima atestare documentara a orasului Braila. Cu aceasta ocazie va avea loc la Biblioteca Judeteana Panait Istrati o expozitie fotodocumentara::spotlight-right:

"Braylam 1368"- Braila 2008 - expoziţie fotodocumentara consacrata aniversarii a 640 de ani de la prima atestare documentara a orasului Braila
Data: 18.01.2008
Loc: Braila, Biblioteca Judeteana Panait Istrati, Sediul Central


:star: Alte evenimente care au loc zilele acestea:
:star-empty: Drumul ascuns - expozitie de arta fotografica - Alain Riviere
Data: 19.01.2008
Loc: Braila, Casa Tineretului

:star-empty: Mari ecranizari biografice americane: "Cui i-e frică de Virginia Woolf?"- vizionare, film
Data: 16.01.2008
Loc: Braila, Centrul cultural American

:star-empty: Animale de prada – fotoexpozitie
Data: 11.01.2008 - 28.02.2008
Loc: Braila, Muzeul Brailei, Sectia de stiinte ale naturii:star: Linkuri:
Scurt istoric al orasului Braila
Lista completa a evenimentelor - Ianuarie, 2008Daca aveti completari la cele de mai sus sau daca aveti alte informatii de interes, va asteptam cu draga inima.:star: Clubul orasului Braila
Reguli
Membri si cluburi afiliate
Membri din Braila:  
:iconfashi0nprincess: :iconblack-blue-contrast: :iconkanderis: :icontwisted3mind: :iconrosoxan: :iconadelinneamph: :icondjcerebral: :iconinsideglamour: :iconm00nzone: :iconcoldtemptation: :iconfunckylicioos: :iconallencooper: :icondrajle: :iconalecs18: :iconamma-lirio: :iconevaccc: :iconviolentwilight: :iconscreamwiththecolours: :iconmrblind: :iconaibfinna: :iconlistening2starz: :iconspindelero: :iconicecube-molecule: :icondjiceball: :iconirinarici: :iconpaperdol: :iconabnegative: :iconteomyself: :iconalagar: :icondyefeeling: :iconlost-found: :iconmartzafo3: :icondreeaadf: :iconkoditza: :iconfuafuad: :iconpapusaviolet: :icononutzac: :iconlizz4mox: :iconpersoanaintaiplural: :iconvenincuciocolata: :iconsoakadrian: :iconaaaaada: :iconoqmioritzei: :icondouapuncteics: :iconsweetellia: :iconincoulourshell: :iconcraitza: :iconmuddyrogue: :iconim-pulse-eve: :iconpau2810: :iconvastabyss: :iconb33ast: :iconbatalu: :iconserbetdelamaie: :icongreendeea: :iconwictb: :iconada1990:  :iconn3vada-88: :icontanagra: :iconfluffyghost: :iconandyguitar: :iconwingsofsunset: :iconfiredk: :iconfre3: :iconmoerder: :iconamaenthon:  :iconandreea-d-d: :iconpuiutz: :iconedu-edu:

Membri din alte orase:
:iconrandompixels: :iconinavi: :icontweee: :icontousy: :iconralucs: :iconx-p: :icon6morbidpleasure9: :iconly-lee::iconcalator: :iconioanaalexandra: :iconcrsto: :iconxx-irmamouse-xx: :iconmiserable-beauty: :iconcristi-cauciuc: :iconvallomoon: :iconsimgreensoul: :iconxxmazexx: :iconmilkaaddicted: :iconcookie8969: :iconrhadiel: :icon2paperdreams: :iconthekittie: :iconthe-real-romanians: :iconpoisonpurple21: :iconnyctof0bia: :iconprojectsymbiosis10: :iconmasiz: :iconautumnpoem: :iconally23: :iconyume-no-hime: :iconrtud: :iconsnak3: :iconmarryinchains: :icondovespirit: :iconfreaksmile: :icondyanothing: :iconcromleck: :iconmaria-ilinca: :iconmeicequeen: :iconoty: :iconmotul: :iconcupra0607r: :iconalexuro: :iconlady-willow: :iconnorne-nornir: :iconcenumesimplu: :iconbabygirlk: :iconangelshiver: :icontiffgraphic: :iconc0dx: :iconetverimpili: :iconcpuaddicted:

Membri din alte tari:
:iconvaladj: :iconraindrop88: :iconaskjell: :iconthewhitenight:  :iconjodmiester: :icon0realitysucks0:

Daca s-a strecurat vreo greseala in lista membrilor va rugam sa lasati un comment si vom corecta.
Orice sugestie este binevenita.


Admini: :iconedu-edu: :iconcenumesimplu:

Cluburi: :iconromanianphotographer: :iconbucuresticlub: :iconhuneazii: :icontransilvania: :iconcalarasi-club: :iconsimplu-galati: :iconsibiu-club: :iconbrailastock: :iconmountain-lovers:

:star: Clubul orasului Braila
REGULILE CLUBULUI BrailaCity
Dragi membri ai clubului BrailaCity,


Calarasi-club organizeaza un concurs pentru avatar si semnatura.

BrailaCity si Calarasi-club sunt cluburi partenere asa ca suntem cu totii invitati sa participam la acest concurs, chiar daca suntem sau nu membrii Calarasi-club in acest moment.

Data limita a concursului este 31 iulie.

De asemenea suntem invitati sa devenim membri si sa postam lucrari.

Pentru mai multe detalii legate de concurs si premii vizitati jurnalul clubului calarasi-club.deviantart.com/j…

Daca aveti sugestii sau doriti sa mai puneti la bataie un premiu pentru concurs trimiteti note pe adresa Calarasi-club.

O zi excelenta!

------------------------

:star: REGULI


Membri din Braila:  
:iconsweetellia: :iconincoulourshell: :iconcraitza: :iconmuddyrogue: :iconvital-poison: :iconim-pulse-eve: :iconbryanna-bw: :iconlastcigarette13: :iconpau2810: :icon0realitysucks0: :iconvastabyss: :iconb33ast: :iconbatalu: :iconserbetdelamaie: :icongreendeea: :iconwictb: :iconada1990:  :iconn3vada-88: :icontanagra: :iconfluffyghost: :iconandyguitar: :iconwingsofsunset: :iconfiredk: :iconarany: :iconfre3: :iconmoerder: :iconamaenthon:  :iconandreea-d-d: :iconpuiutz: :iconedu-edu:

Membri din alte orase:
:iconsimgreensoul: :iconxxmazexx: :iconmilkaaddicted: :iconcookie8969: :iconrhadiel: :icon2paperdreams: :iconthekittie: :iconthe-real-romanians: :iconpoisonpurple21: :iconnyctof0bia: :iconprojectsymbiosis10: :iconmasiz: :iconautumnpoem: :iconally23: :iconyume-no-hime: :iconrtud: :iconsnak3: :iconmarryinchains: :icondovespirit: :iconjuststupid: :iconfreaksmile: :icondyanothing: :iconcromleck: :iconmaria-ilinca: :iconmeicequeen: :iconoty: :iconmotul: :iconcupra0607r: :iconalexuro: :iconlady-willow: :iconnorne-nornir: :iconcenumesimplu: :iconbabygirlk: :iconangelshiver: :icontiffgraphic: :iconc0dx: :iconetverimpili: :iconcpuaddicted:

Membri din alte tari:
:iconthewhitenight: :iconwiqas-momiji: :iconjodmiester: :iconsecondskin:

Daca s-a strecurat vreo greseala in lista membrilor va rugam sa lasati un comment si vom corecta.
Orice sugestie este binevenita.


Admini: :iconedu-edu: :iconcenumesimplu:

Cluburi: :iconcalarasi-club: :iconsimplu-galati: :iconsibiu-club: :iconbrailastock: :iconmountain-lovers:
  • Listening to: Rolling Stones - Satisfaction
  • Eating: Magura
  • Drinking: Water
Dragi membri ai BrailaCity,
Ne cerem scuze pentru lunga perioada de inactivitate a clubului. Ne vom relua activitatea prin postarea a maxim 4 deviatii pe zi, pentru a putea reveni la zi. Intre timp asteptam sa ne trimiteti lucrarile voastre spre postare.
:star: REGULI
Membri din Braila:  
:iconincoulourshell: :iconcraitza: :iconmuddyrogue: :iconvital-poison: :iconim-pulse-eve: :iconbryanna-bw: :iconlastcigarette13: :iconpau2810: :icon0realitysucks0: :iconvastabyss: :iconb33ast: :iconbatalu: :iconserbetdelamaie: :icongreendeea: :iconwictb: :iconada1990:  :iconn3vada-88: :icontanagra: :iconfluffyghost: :iconandyguitar: :iconwingsofsunset: :iconfiredk: :iconarany: :iconfre3: :iconmoerder: :iconamaenthon:  :iconandreea-d-d: :iconpuiutz: :iconedu-edu:

Membri din alte orase:
:icon2paperdreams: :iconthekittie: :iconthe-real-romanians: :iconpoisonpurple21: :iconnyctof0bia: :iconprojectsymbiosis10: :iconmasiz: :iconautumnpoem: :iconally23: :iconyume-no-hime: :iconrtud: :iconsnak3: :iconmarryinchains: :icondovespirit: :iconjuststupid: :iconfreaksmile: :icondyanothing: :iconcromleck: :iconmaria-ilinca: :iconmeicequeen: :iconoty: :iconmotul: :iconcupra0607r: :iconalexuro: :iconlady-willow: :iconnorne-nornir: :iconcenumesimplu: :iconbabygirlk: :iconangelshiver: :icontiffgraphic: :iconc0dx: :iconetverimpili: :iconcpuaddicted:

Membri din alte tari:
:iconthewhitenight: :iconwiqas-momiji: :iconjodmiester: :iconsecondskin:

Daca s-a strecurat vreo greseala in lista membrilor va rugam sa lasati un comment si vom corecta.
Orice sugestie este binevenita.


Admini: :iconedu-edu: :iconcenumesimplu:

Cluburi: :iconcalarasi-club: :iconsimplu-galati: :iconsibiu-club: :iconbrailastock: :iconmountain-lovers: :icondartbraila:
Dupa cum am anuntat :
Topul celor mai activi membrii:

lastcigarette13 - 6 deviatii
Cupra0607R - 5 deviatii
BryAnna-bw - 4 deviatii
DyaNothing - 4 deviatii
freakSmile - 4 deviatii
Ally23 - 3 deviatii
Lady-Willow - 3 deviatii
dovespirit - 2 deviatii
maria-ilinca - 2 deviatii
masiz - 2 deviatii
Yume-no-Hime - 2 deviatii
AngelShiver - 1 deviatie
cenumesimplu - 1 deviatie
rtud - 1 deviatie
VastAbyss - 1 deviatie

Iar topul rusinii e GOL :rofl: ... Felicitari pt atentie :aww:
Multumim tuturor membrilor pt eforturile depuse pt a ne ajuta sa crestem :aww: si va uram o primavara superba :hug:.:star: Castigatorii concursului de Craciun
:star: REGULI
Membri din Braila:  
:iconmuddyrogue: :iconvital-poison: :iconim-pulse-eve: :iconbryanna-bw: :iconlastcigarette13: :iconpau2810: :iconvastabyss: :iconb33ast: :iconbatalu: :iconserbetdelamaie: :icongreendeea: :iconwictb: :iconada1990:  :iconn3vada-88: :icontanagra: :iconfluffyghost: :iconandyguitar: :iconwingsofsunset: :iconfiredk: :iconarany: :iconfre3: :iconmoerder: :iconamaenthon:  :iconandreea-d-d: :iconpuiutz: :iconedu-edu:

Membri din alte orase:
:iconthekittie: :iconthe-real-romanians: :iconpoisonpurple21: :iconthewhitenight: :iconcraitza: :iconnyctof0bia: :iconwiqas-momiji: :iconjodmiester: :iconprojectsymbiosis10: :iconmasiz: :iconautumnpoem: :iconally23: :iconyume-no-hime: :iconrtud: :iconsnak3: :iconmarryinchains: :icondovespirit: :iconjuststupid: :iconfreaksmile: :icondyanothing: :iconcromleck: :iconmaria-ilinca: :iconmeicequeen: :iconoty: :iconmotul: :iconcupra0607r: :icon0realitysucks0: :iconalexuro: :iconlady-willow: :iconnorne-nornir: :iconcenumesimplu: :iconbabygirlk: :iconangelshiver: :iconsecondskin: :icontiffgraphic: :iconc0dx: :iconetverimpili: :iconcpuaddicted:

Daca s-a strecurat vreo greseala in lista membrilor va rugam sa lasati un comment si vom corecta.
Orice sugestie este binevenita.


Admini: :iconedu-edu: :iconwingsofsunset:

Cluburi: :iconsimplu-galati: :iconsibiu-club: :iconbrailastock: :iconmountain-lovers: :icondartbraila:
Regulile clubului BrailaCity   :police:

:bulletred: Toti membrii clubului sunt rugati sa puna in jurnal avatarul clubului, si/sau in semnatura link catre club. Avatarul va fi pus sub forma : iconBrailaCity :, fara spatii intre cuvant si puncte, linkul va fi pus sub forma : devBrailaCity : , fara spatii intre cuvant si puncte.

:bulletred: Toti membrii clubului au dreptul de a avea postate in galeria clubului lucrarile sale.

:bulletred: Numarul maxim de lucrari care vor fi postate din partea unui singur membru este de 2 pe saptamana.

:bulletred: Nu dati fav la nici o lucrare din galeria clubului! Exceptie fac ID-urile clubului BrailaCity. Urmati link-ul din descrierea deviatiei acordand fav si/sau comentariu autorului de drept.

:bulletred: Cei care au dat din greseala fav la o lucrare din galeria clubului sunt rugati sa il ia inapoi si sa-l dea la lucrarea originala.How to join: :-?

:bulletred: Trimiteti un note cu subiectul join in care sa specificati  orasul din care sunteti.
:bulletred: Adaugati in jurnal avatarul clubului, si/sau link catre club in semnatura. Avatarul se adauga scriind : iconBrailaCity :, fara spatii, iar linkul se adauga scriind : devBrailaCity:, fara spatii.
:bulletred: Adaugati clubul pe lista de watch :+devwatch:
:bulletred: In scurt timp veti primi watch si din partea clubului.


Submission Rules: :-?

Pentru a posta o lucrare in galeria clubului trebuie sa parcurgeti urmatori pasi:

:bulletred: Editati lucrarea si scrieti la artist’s comments: “I give permission to BrailaCity to publish this in their deviation gallery.”
:bulletred: Trimiteti un note cu subiectul Submit, care sa contina link catre deviatie. Nu trimiteti mai mult de o lucrare intr-un note.
:bulletred: Clubul isi rezerva dreptul de a nu publica in galerie anumite lucrari, mentionand la cerere motivul.Pentru orice sugestie sau reclamatie trimiteti note catre club si adminii se angajeaza sa va raspunda in cel mai scurt timp.


:star: Clubul orasului Braila
MEMBRI SI CLUBURI AFILIATE
De astazi avem placerea sa va anuntam ca s-a alaturat un nou membru administratiei clubului BrailaCity (in speranta ca vine zapada si pe la Dunare:aww:).
:iconwingsofsunset: aka WingsOfSunset, noul admin, ne va ajuta sa crestem si sa ne organizam mai bine. :milk:

Ne-am pus pe treaba si am facut sortarea listei cu membri. Planuim si alte lucruri noi, dar pana cand vor fi anuntate vrem sa va rugam sa fiti mai activi.


Membri din Braila:  
:iconn3vada-88: :iconpau2810: :iconvastabyss: :iconbabygirlk: :iconb33ast: :iconbatalu: :iconserbetdelamaie: :icongreendeea: :iconwictb: :iconada1990: :icontanagra: :iconfluffyghost: :iconshtanga: :iconandyguitar: :iconwingsofsunset: :iconfiredk: :iconarany: :iconfre3: :iconmoerder: :iconamaenthon: :iconandreea-d-d: :iconpuiutz: :iconedu-edu:

Membri din alte orase:
:icondyanothing: :iconcromleck: :iconmaria-ilinca: :iconmeicequeen: :iconoty: :iconmotul: :iconcupra0607r: :icon0realitysucks0: :iconalexuro: :iconlady-willow: :iconnorne-nornir: :iconcenumesimplu: :iconangelshiver: :iconsecondskin: :icontiffgraphic: :iconmoerder: :iconc0dx: :iconetverimpili: :iconcpuaddicted: :iconfreaksmile: :iconjuststupid: :icondovespirit:

Daca s-a strecurat vreo greseala in lista membrilor va rugam sa lasati un comment si vom corecta.
Orice sugestie este binevenita.


Admini: :iconedu-edu: :iconwingsofsunset:

Cluburi: :iconsimplu-galati: :iconsibiu-club: :iconbrailastock: :icondartbraila: :iconmountain-lovers:


How to join :-?
:bulletred: Intrarea in club se face prin devwatch.
:bulletred: Apoi veti primi watch din partea clubului.


How to submit :-?

:bulletred: Trimiteti un note cu subiectul Submit, care sa contina link catre lucrare.
:bulletred: Doar lucrarile membrilor vor fi acceptate.


:spotlight-left: Christmas contest. :spotlight-right:  

Podiumul este urmatorul:

:star:  Locul I  :iconnorne-nornir:  cu lucrarea Christmas postcard II. Numar de puncte: 30

:star-half:  Locul II  :icontheotherfaceofdeath:  cu lucrarea Christmas tree candles. Numar de puncte: 26

:star-half:  Locul III  :iconifsz-oggi: cu lucrarea The Jolly Season. Numar de puncte: 15
</em>

Ceilalti concurenti s-au clasat astfel:

WeaSeL-192000 nr de puncte: 14
bonzowasadrumfreak nr. de puncte: 12
chocolateME nr. de puncte: 12
fluffyghost nr. de puncte: 12
schatten-engel nr. de puncte: 12
freakSmile nr. de puncte: 10
Apocalyptics nr. de puncte: 9
ReCreateAll nr. de puncte: 8
juststupid nr. de puncte: 7
JordanRobin nr. de puncte: 6
NezoDesign nr. de puncte: 6
TheGreenMaid nr. de puncte: 6
yomansart  nr. de puncte: 6
Torygraph nr. de puncte: 6
Amaenthon nr. de puncte: 5
ffluturici nr. de puncte: 4
Torygraph nr. de puncte: 3
WingsOfSunset nr. de puncte: 3
xavierus nr. de puncte: 3
marius-c nr. de puncte: 2
Spiridus nr. de puncte: 2
carinutz nr. de puncte: 1
Gremlina nr. de puncte: 1
puiutz nr. de puncte: 1
tweee nr. de puncte: 1
dovespirit nr. de puncte: 0
FlashBiker nr. de puncte: 0


:star: Castigatorului i se ofera o luna de subscription si feature in jurnalele Sibiu-Club, cenumesimplu, einDrake, oty.

:star: Concurentilor care au ocupat locurile II si III li se ofera :cookie: :cookie: :cookie:
:star: Iar pentru cei care nu au urcat pe podium avem :donut: :donut: :donut:
:D

Felicitari castigatorilor, multumim participantilor si celor care au votat!


Daca are cineva obiectii si vrea sa vada cum s-au calculat voturile concursului sa dea un note si ii vom da documentele cu voturile.
Iata ca a venit si momentul mult asteptat de aflare a castigatorilor la Christmas contest.

Podiumul este urmatorul:

:star:  Locul I  :iconnorne-nornir:  cu lucrarea Christmas postcard II. Numar de puncte: 30

:star-half:  Locul II  :icontheotherfaceofdeath:  cu lucrarea Christmas tree candles. Numar de puncte: 26

:star-half:  Locul III  :iconifsz-oggi: cu lucrarea The Jolly Season. Numar de puncte: 15
</em>

Ceilalti concurenti s-au clasat astfel:

WeaSeL-192000 nr de puncte: 14
bonzowasadrumfreak nr. de puncte: 12
chocolateME nr. de puncte: 12
fluffyghost nr. de puncte: 12
schatten-engel nr. de puncte: 12
freakSmile nr. de puncte: 10
Apocalyptics nr. de puncte: 9
ReCreateAll nr. de puncte: 8
juststupid nr. de puncte: 7
JordanRobin nr. de puncte: 6
NezoDesign nr. de puncte: 6
TheGreenMaid nr. de puncte: 6
yomansart  nr. de puncte: 6
Torygraph nr. de puncte: 6
Amaenthon nr. de puncte: 5
ffluturici nr. de puncte: 4
Torygraph nr. de puncte: 3
WingsOfSunset nr. de puncte: 3
xavierus nr. de puncte: 3
marius-c nr. de puncte: 2
Spiridus nr. de puncte: 2
carinutz nr. de puncte: 1
Gremlina nr. de puncte: 1
puiutz nr. de puncte: 1
tweee nr. de puncte: 1
dovespirit nr. de puncte: 0
FlashBiker nr. de puncte: 0


:star: Castigatorului i se ofera o luna de subscription si feature in jurnalele Sibiu-Club, cenumesimplu, einDrake, oty.

:star: Concurentilor care au ocupat locurile II si III li se ofera :cookie: :cookie: :cookie:
:star: Iar pentru cei care nu au urcat pe podium avem :donut: :donut: :donut:
:D

Felicitari castigatorilor, multumim participantilor si celor care au votat!


Daca are cineva obiectii si vrea sa vada cum s-au calculat voturile concursului sa dea un note si ii vom da documentele cu voturile.
Astazi, 24 ianuarie este ultima zi de vot.

Toti membrii clubului sunt asteptati sa voteze lucrarile participante la concurs prin note sub forma unui clasament: locul I, locul II si locul III.  </u>

:xmas:

:iconcenumesimplu: ne-a sarit in ajutor si ne-a facut feature cu thumbnail la toate lucrarile din concurs pentru a putea vedea si vota mai usor deviatiile. Pentru a vedea lucrarile cu thumbnails click aici: cenumesimplu.deviantart.com/jo…

:xmas:

:star: Concurentii clubului :iconbrailacity:

:bulletblue: :iconwingsofsunset: :pointr: www.deviantart.com/deviation/4…

:bulletblue: :iconpuiutz: :pointr: www.deviantart.com/deviation/4…

:bulletblue: :iconfluffyghost: :pointr: www.deviantart.com/deviation/4…

:bulletblue: :iconamaenthon: :pointr: www.deviantart.com/deviation/4…


:star: Concurentii clubului :iconsimplu-galati:

:bulletpurple: :iconbonzowasadrumfreak: :pointr: www.deviantart.com/deviation/4…

:bulletpurple: :iconxavierus: :pointr:  www.deviantart.com/deviation/4…

:bulletpurple: :iconrecreateall: :pointr: www.deviantart.com/deviation/4…

:bulletpurple: :iconifsz-oggi: :pointr:  www.deviantart.com/deviation/4…

:bulletpurple: :icontweee: :pointr: www.deviantart.com/deviation/4…

:bulletpurple: :iconapocalyptics: :pointr: www.deviantart.com/deviation/4…

:bulletpurple: :iconweasel-192000: :pointr: www.deviantart.com/deviation/4…

:bulletpurple: :iconthegreenmaid: :pointr: www.deviantart.com/deviation/4…:
:star: Concurentii clubului :iconsibiu-club:

:bulletred: :iconnezodesign:  :pointr: www.deviantart.com/deviation/4…

:bulletred: :icontheotherfaceofdeath:  :pointr:  www.deviantart.com/deviation/4…

:bulletred: :iconnorne-nornir:  :pointr:  www.deviantart.com/deviation/4…

:bulletred: :icongremlina:  :pointr: www.deviantart.com/deviation/4…

:bulletred: :iconflashbiker:  :pointr: www.deviantart.com/deviation/4…

:bulletred: :iconchocolateme:  :pointr:  www.deviantart.com/deviation/4…

:bulletred: :icondovespirit:  :pointr: www.deviantart.com/deviation/4…

:bulletred: :iconjordanrobin:  :pointr: www.deviantart.com/deviation/4…

:bulletred: :iconfreaksmile:  :pointr: www.deviantart.com/deviation/4…

:bulletred: :iconmarius-c:  :pointr: www.deviantart.com/deviation/4…

:bulletred: :iconffluturici:  :pointr: www.deviantart.com/deviation/4…

:bulletred: :iconyomansart:  :pointr: www.deviantart.com/deviation/4…

:bulletred: :icontorygraph: :pointr: www.deviantart.com/deviation/4…

:bulletred: :iconjuststupid: :pointr: www.deviantart.com/deviation/4…

:bulletred: :icondina-bv: :pointr: www.deviantart.com/deviation/4…

:bulletred: :iconspiridus: :pointr: www.deviantart.com/deviation/4…

:bulletred: :iconschatten-engel: :pointr: www.deviantart.com/deviation/4…

:bulletred: :iconcarinutz: :pointr: www.deviantart.com/deviation/4…
- Perioada de votare este de 2 saptamani: 10.01.2007 - 24.01.2007.
- Votarea se face prin note.
- Se voteaza 3 lucrari, locul I, locul II si locul III, asa ca va rugam indicati clar in note pe cine votati la locul 1,2, respectiv 3.


Succes tuturor participantilor!
Astazi este ultima zi in care mai puteti trimite lucrari pentru concursul de craciun.</u>


Lucrarile participante la Christmas contest:

:star: :iconwingsofsunset: participa cu lucrarea Dreamy Star

:star: :iconpuiutz: participa cu lucrarea Mystery

:star: :iconfluffyghost: participa cu lucrarea Christmas Surprise

:star: :iconamaenthon: participa cu lucrarea Simbol


Asteptam in continuare lucrarile voastre pana pe data de 10 ianuarie.
Multa bafta tuturor participantilor!


Christmas contest </u>

:bulletred:Concursul se desfasoara intre 3 cluburi: :iconsimplu-galati: :iconbrailacity: :iconsibiu-club:

Tema:
Tema concursului o reprezinta o deviatie (Traditional Art, Digital Art, Photography, Literature, etc) avand ca tema Craciunul, sarbatorile de iarna. Orice deviatie care se incadreaza in tema se poate inscrie in concurs.

Submision rules:
La concurs pot participa deviantii care sunt membri in cel putin unul din cluburile Simplu-Galati, BrailaCity si Sibiu-Club;
Fiecare deviant poate participa la concurs cu o singura lucrare pentru un singur club;
Cei care sunt in mai mult de un club din cele 3, trebuie sa decida pentru ce club vor participa la concurs;
Concursul se desfasoara in perioada 5 decembrie-10 ianuarie 2007, cand se pot face inscrieri la concurs, prin note dat catre clubul unde se face inscrierea, cu subiectul: "Concurs Craciun", si note-ul cuprinzand link catre lucrarea participanta.  
La concurs nu pot participa adminii cluburilor.

Voting rules:
Orice deviant, membru la cel putin un club din cele 3 poate vota;
Puteti sa trimiteti doar un note cu vot la doar un club din cele 3.
Nu este obligatoriu sa votati doar lucrarile care apartin de clubul in care sunteti;
Toate lucrarile participante la concurs vor fi listate intr-un jurnal;
Pentru a vota, veti trimite clubului in care sunteti membru un Note cu subiect "Voting Christmas Contest";
Puteti vota pentru orice deviatie din oricare din cluburile participante;
Trebuie sa votati 3 lucrari: locul 1, locul 2 si locul 3;
Note-ul cu vot trebuie sa fie de forma: Locul 1 - [link], locul  - [link], locul 3 - [link];
Pentru un vot, o deviatie va primi: 3 puncte pentru locul 1, 2 puncte pentru locul 2, 1 punct pentru locul 3.
Votarea incepe pe data de 10 Ianuarie 2007 si se incheie peste doua saptamani, adica in 24 ianuarie.

Prize:
Incercam sa dam premiu o luna de subscription, dar deocamdata avem probleme la plata cu cardul, se pare ca deviantArt nu accepta acest mod de plata pentru Romania. Daca cineva este dispus sa ne ajute cu un sfat in aceasta problema este binevenit.
Premiul va fi oferit de :iconcenumesimplu:


Adminii cluburilor va ureaza succes si asteapta lucrarile voastre prin note cu link catre deviatia cu care doriti sa participati.


Christmas Contest</u>

:bulletred:Contest between 3 clubs: :iconsimplu-galati: :iconbrailacity: :iconsibiu-club:

Theme:
Chirstmas, the winter holidays. Any deviation (Traditional Art, Digital Art, Photography, Literature, etc) that fits into this theme can enter the contest.

Submision rules:
Any deviant, member of at least one of the 3 clubs, can enter the contest;
Only 1 entry per member;
The deviants, members of more than one of the 3 clubs, must decide for which club they compete for.
Submit your entry to the club by sending us a note with: "Christmas contest" written in the subject line;
Submissions are accepted from the 5th dec to 10th January 2007.
Submissions received after that time will not be accepted.
The admins of the clubs cannot participate.

Voting rules:
Every deviant, member of at least one of the 3 clubs can vote;
You can send only one voting note, at only one of the clubs;
It's not mandatory to vote only the deviations which belongs to the club that you are in.
Every participating deviation, submitted to any of the clubs, will be listed in a journal;
To vote, send a note to the club you are member of, with: "Voting Christmas Contest" written in the subject line.
You can vote for any deviation submitted at any of the 3 clubs.
You must vote 3 deviations: 1st place, 2nd place and 3rd place.
The voting note should look like this: 1st place – [link] , 2nd place [link], 3rd place – [link]
For each vote, a deviation will recieve: 3 points the 1st place, 2 points the 2nd lace and 1 point the 3rd place.
The voting starts on the 10th of January 2007, and ends on the 24th of January.

Prize:
One month subscription offered by: :iconcenumesimplu:

The admins wish you luck and are wayting your deviations in a note with link.

~~~~~~~~~~~~~~~

:bulletred: Lista membrilor clubului:
       
:iconwingsofsunset::iconandreea-d-d::iconpuiutz::iconcpuaddicted::iconetverimpili::iconamaenthon::iconc0dx::iconmoerder::iconmarryinchains::icontiffgraphic::iconfre3::iconarany::iconfiredk::iconandyguitar::iconsecondskin::iconangelshiver::iconbabygirlk::iconshtanga::icontanagra::iconfluffyghost::iconn3vada-88::iconwictb::iconada1990::iconcenumesimplu::iconnorne-nornir::iconlady-willow::icongreendeea::iconserbetdelamaie::iconbatalu::iconb33ast::iconvastabyss::iconedu-edu::iconalexuro::icon0realitysucks0::iconpau2810:

:bulletred: Cont de Stock Pictures dedicate orasului Braila: BrailaStock :iconbrailastock:

:bulletred: Intrarea in club se face prin DevWatch. :+devwatch:

:bulletred: Prin intrarea in acest club ne dati dreptul sa va publicam orice lucrare din galeria voastra in galeria clubului. Cine nu este de acord cu aceasta sa dea un note si vom avea grija sa nu postam lucrari din galeria sa.
     MARE RUGAMINTE MARE!!!
  Pentru toti deviantii braileni membri ai acestui club sau nu:

   Fratilor, fotografiati si altceva in afara de fantana de pe faleza, exista si alte monumente frumoase, sau strazi, parcuri, case, oameni, peisaje, pe timp de noapte sau zi, la apus sau la asfintit, nu trebuie neaparat sa fie in centrul orasului ca sa fie frumos.
   Sunteti in vacantza (majoritatea dintre voi) asa ca aveti timp sa faceti fotografii.
   Pana acum, nu a existat o selectie stricta a lucrarilor pe care le-am postat in club, insa de acum incolo nu vom mai posta in pagina clubului orice fotografii, vom selecta doar anumite lucrari si le vom posta doar pe cele care merita.
   Multi dintre noi avem galerii stufoase... cu fotografii reusite si destul de numeroase... insa nu sunt facute in Braila. De ce? Orasul nostru nu merita efortul? Nu avem ce fotografia? Eu cred ca nu vrem! Eu ajung foarte rar in Braila, insa cu prima ocazie cand voi ajunge voi face fotografii. Dar pana atunci sper sa primesc de la voi lucrari mai bune si mai numeroase.
  In speranta ca am fost ascultat si inteles, va urez vacanta placuta in continuare si fotografiati, fotografiati, fotografiati!!!


:pointr:  Intrarea in club se face prin DevWatch. :+devwatch:

      
:pointr:  Lista membrilor clubului:
       
:iconandreea-d-d::iconpuiutz::iconcpuaddicted::iconetverimpili::iconamaenthon::iconc0dx::iconmoerder::iconmarryinchains::icontiffgraphic::iconfre3::iconarany::iconfiredk::iconandyguitar::iconsecondskin::iconangelshiver::iconbabygirlk::iconshtanga::icontanagra::iconfluffyghost::iconn3vada-88::iconwictb::iconada1990::iconcenumesimplu::iconnorne-nornir::iconlady-willow::icongreendeea::iconserbetdelamaie::iconbatalu::iconb33ast::iconvastabyss:


:pointr: Cluburi partenere:
      :iconmountain-lovers::iconeyes-on-you::iconmuntenia::iconro-mania::iconro-nature::iconromania::iconrowatch::icondartbraila:


:pointr: ANUNT:

:bulletred:A aparut un cont de Stock Pictures dedicate orasului Braila. BrailaStock :iconbrailastock:
           :pointr: :pointr:  BrailaCity este un club pentru toti deviantii braileni si nu numai.
   
      :pointr: :pointr:  Motivul pentru care a fost creat este de a arata tuturor romanilor frumusetile batranului oras de pe malul dunarii si pentru a strange pe toti deviantii braileni si cei care iubesc acest oras la un loc.   
      
      :pointr: :pointr: Clubul doreste sa promoveze orice gen de lucrari (fotografie, poezie, proza...etc ) care au intr-un fel sau altul legatura cu orasul Braila.
   
      :pointr: :pointr:  Asteptam lucrarile voastre care au ca subiect orasul Braila, strazi, case, obiective turistice, obiective istorice si tot ceea ce inseamna BRAILA.
      
      :pointr: :pointr:  Trimite-ti intr-un note link-urile fotografiilor din galeriile voastre si vor apare pe pagina clubului.

      :pointr: :pointr:  Am nevoie de ajutorul vostru pentru promovarea clubului, asa ca orice sugestie si ajutor este binevenit. Deocamdata suntem la inceput dar pe viitor speram sa fim destui devianti in club ca sa putem organiza concursuri,sa va dam teme si de ce nu... sa organizam intalniri intre devianti.

      :pointr: :pointr:  A fost creat un canal de chat pe deviant pentru acest club : #Braila. Deviantii care sunt inscrisi in club vor avea in curand op pe canal.

      :pointr: :pointr:  Intrarea in club se face prin DevWatch. :+devwatch:

      
      :pointr: :pointr:  Lista membrilor clubului  :
       
      :iconandreea-d-d: :iconpuiutz: :iconcpuaddicted: :iconetverimpili: :iconedu-edu: :iconamaenthon: :iconc0dx: :iconmoerder: :iconmarryinchains:  :icontiffgraphic:  :iconfre3:  :iconarany:  :iconfiredk:  :iconandyguitar:  :iconsecondskin:  :iconangelshiver:  :iconbabygirlk:  :iconshtanga:
      The BrailaCity Comunity.  :community: :devart:
   
      Cei ce au grija de BrailaCity club : :iconedu-edu: :iconamaenthon:
      Sugestiile, comentariile sau reclamatiile vor fi adresate lor.